Ιστορια

Το Ραδιοταξί Μυτιλήνης ιδρύθηκε το 1983 (από τα πρώτα Ραδιοταξί στην Ελλάδα ) από 11 πρωτοπόρους , για την εποχή τους , αυτοκινητιστές .Μέχρι τότε η εύρεση ταξί δια τηλεφώνου ήταν εξαιρετικά δύσκολη , αφού γινόταν μέσω τηλεφώνου που βρισκόταν σε θάλαμο στην περιοχή του παλιού λιμεναρχείου Μυτιλήνης .Η ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού οδήγησε  το 1983 στην ίδρυση της "ΕΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ " . Έκτοτε ο στόλος των οχημάτων αυξήθηκε και σήμερα το 2017 αριθμεί  60 αυτοκίνητα .

Τον Δεκέμβριο του 2016 ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης

Στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας που επιβάλουν ακόμα πιο υψηλές υπηρεσίες το Ραδιοταξί Μυτιλήνης ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη , δημιούργησε το 2013 μια εφαρμογή διαχείρισης στόλου παραμετροποιημενη στις ανάγκες της πόλης και του νησιού που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά . Έτσι η ενημέρωση του πελάτη για ποιο ταξί θα τον εξυπηρετήσει διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και παράλληλα έχει μειωθεί και ο χρόνος αναμονής κατά την παραλαβή του πελάτη σε ελάχιστα λεπτά .

Επίσης ο πελάτης μας μπορεί μέσα στα ταξί μας να πάρει πληροφορίες για ανοικτό φαρμακείο , τη θέση του εν αναμονή πλοίου καθώς και τη θέση του εν αναμονή αεροπλάνου , καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες .Αποτέλεσμα αυτής της βελτίωσης της παροχής υπηρεσίας προς εσάς είναι η αύξηση κατά 30% , τα τελευταία δυο χρόνια , των πελατών μας με αυξητική τάση για το μέλλον , δεδομένου του ότι η εφαρμογή μας εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες ιδέες που συνεχώς θα σας διευκολύνουν όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας