+30 22510 23500
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μαρκοπούλου 2, Μυτιλήνη, 81100

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΜΕΛΗ

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ

Οι οδηγοί ταξί της εταιρείας μας είναι έμπειροι, γνωρίσουν πολύ καλά τους δρόμους της πόλης μας, αλλά και του υπόλοιπου Νησιού, και έχουν άψογη οδική συμπεριφορά, είναι ευγενείς και σέβονται τον επιβάτη.

Είναι πάντα ευπρεπείς στην εμφάνιση τους ενώ η πλειοψηφία από αυτούς μιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών για τους οδηγούς Ταξί δίνοντας πάντα απόδειξη για την μεταφορά που θα πραγματοποιήσουν.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο στόλος των ταξί της εταιρείας Ραδιοταξί Μυτιλήνης διαθέτει 70 αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση. Πάντα πεντακάθαρα, ενώ αναβαθμίζεται συνεχώς με σύγχρονα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Mercedes, Opel Astra  SW, Hyundai SW, Skoda Octavia SW, Toyota.

Σε αρκετά από  τα οχήματα  μας υπάρχει μηχάνημα για πληρωμή με πιστωτικες και χρεωστικες κάρτες, καθώς και η δυνατότητα παιδικού καθίσματος

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα η χρεωστικη καρτα  στα περισσότερα από τα ταξί του στόλου μας. Αν επιθυμείτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε το ταξί που θα σας παραλάβει να διαθέτει αυτή την νέα δυνατότητα η μέσω τις εφαρμογής από το Google play  τσεκάροντας την επιλογή πιστωτική κάρτα

Οι κυριότερες Πιστωτικές Κάρτες είναι αποδεκτές.

Οι τρόποι πληρωμής για προκανονισμένες διαδρομές, περιηγήσεις ή οποιασδήποτε υπηρεσίας μας ζητήσετε είναι οι εξής:

 

  • Με πιστωτική  η χρεωστικη κάρτα μέσω του σαιτ

 

  • Μέσω της γνωστής εταιρείας PAYPAL

 

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 

  • Με POS, εφόσον έχετε ενημερώσει το κέντρο

 

Οι τρόποι πληρωμής για απλές διαδρομές είναι οι εξής:

 

  • Με μετρητά στον οδηγό με το πέρας της διαδρομής

 

  • Με POS, εφόσον έχετε ενημερώσει το κέντρο