+30 22510 23500
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μαρκοπούλου 2, Μυτιλήνη, 81100

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες του www.radiotaxi-mytilene.gr χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
Για να κάνετε μια κράτηση όμως, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας καθώς και να σας αποστείλουμε έναν συνεργάτη μας που θα σας πάει στον προορισμό που ζητήσατε.
Με την καταχώριση του τηλεφωνικού σας αριθμού και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες κοινοποιήσεις προς εσάς για την ολοκλήρωση της κράτησης σας θα γίνονται στη δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή στο τηλέφωνο που δηλώσατε.
Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε καταχωρήσει, για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών.
Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΥΝ.Π.Ε. ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των στοιχείων σας.
Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΥΝ.Π.Ε. με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.
Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κ.τ.λ.
Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει στέλνοντας το αίτημα σας στο contact@radiotaxi-mytilene.gr.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αναγνωρίζουμε ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους.
Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΥΝ.Π.Ε. προστατεύει τα μέλη του και τους πελάτες του από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης SSL-256 bit.
Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς τον Συνεταιρισμό ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΥΝ.Π.Ε. ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της υπηρεσίας i-bank e-commerce, της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.