+30 22510 23500
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μαρκοπούλου 2, Μυτιλήνη, 81100

ΙΣΤΟΡΙΑ

Τον Δεκέμβριο του 2016 ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Μυτιλήνης με σκοπό να προσφέρει ασφαλείς μεταφορές χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα διαθέσιμα για την ευκολία του επιβάτη άλλα και του επαγγελματία οδηγού. Στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας που επιβάλουν ακόμα πιο υψηλές υπηρεσίες το Ραδιοταξί Μυτιλήνης ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ,δημιούργησε το 2016 μια εφαρμογή διαχείρισης στόλου παραμετροποιημενη στις ανάγκες της πόλης και του νησιού που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά .

Έτσι η ενημέρωση του πελάτη για ποιο ταξί θα τον εξυπηρετήσει διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και παράλληλα έχει μειωθεί και ο χρόνος αναμονής κατά την παραλαβή του πελάτη σε ελάχιστα λεπτά . Μπορεί γρήγορα να παραλάβει τον επιβάτη από οποιοδήποτε σημείο της πόλης και να τον μεταφέρει στον προορισμό του με ασφάλεια, άνεση, και συνέπεια. Επίσης ο πελάτης μας μπορεί μέσα στα ταξί μας να πάρει πληροφορίες για ανοικτό φαρμακείο , τη θέση του εν αναμονή πλοίου καθώς και τη θέση του εν αναμονή αεροπλάνου , καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες .

Σήμερα η εταιρία διάθετει 60 ταξι στην πόλη τις Μυτιλήνης τα οποία  οι οδηγοί τις είναι εκπαιδευμένοι να λειτουργούν σύμφωνα με τα επίπεδα υπηρεσιών που έχει θέσει η εταιρία. Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη, και συνεργαζόμαστε με εταιρίες, τουριστικά γραφεία και πρακτορεία, ξενοδοχεία σε όλη την Λεσβο, και παράλληλα εξυπηρετούμε τον καθημερινό επιβάτη προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσπαθώντας κάθε μέρα να πραγματοποιούμε ένα καινούριο βήμα ποιότητας στην έως σήμερα πορεία μας.Το Ραδιοταξι Μυτιληνης άπο  τις 02/11/21 έχει λάβει  Πιστοποίηση ποιότητας 9001:2015 και Πιστοποίηση υπηρεσιών Οδικής Ασφάλειας ISO 39001:2012