+30 22510 23500
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μαρκοπούλου 2, Μυτιλήνη, 81100

Όροι χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

Όροι

Η www.radiotaxi-mytilene.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.radiotaxi-mytilene.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Το www.radiotaxi-mytilene.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

Περιορισμός ευθύνης

Το www.radiotaxi-mytilene.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.
Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν».
Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτές οι ιστοσελίδες αποτελούν το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΕ με έδρα την Ικτίνου 3, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.radiotaxi-mytilene.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.radiotaxi-mytilene.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.radiotaxi-mytilene.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Links με άλλα site

Το www.radiotaxi-mytilene.gr ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει. Η εταιρεία δεν εγγυάται τη διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητα σε διαδικτυακούς τόπους, για τους οποίους ενδέχεται να εμπεριέχονται παραπομπές του www.radiotaxi-mytilene.gr . Επιπλέον, η εταιρεία μας ουδεμία φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτών των διαδικτυακών τόπων και για κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη – χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων, ο χρήστης – επισκέπτης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα websites, τα οποία είναι αποκλειστικώς υπεύθυνα για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των websites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ούτε πρέπει να θεωρηθεί ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

 

Ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος του www.radiotaxi-mytilene.gr είναι εμπιστευτικές και το www.radiotaxi-mytilene.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Το www.radiotaxi-mytilene.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που το www.radiotaxi-mytilene.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

Λοιποί Όροι

 

Αποδοχή όρων

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος του www.radiotaxi-mytilene.gr δηλώνει ότι αφού διάβασε τους παρόντες όρους, τους αποδέχεται ανεπιφυλάκτως στο σύνολό τους, καθώς και ότι αναγνωρίζει ρητώς, ανεκκλήτως και ανεπιφυλάκτως ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από την www.radiotaxi-mytilene.gr καθ’ όλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.radiotaxi-mytilene.gr ή/και τη συναλλαγή του με την ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Τροποποίηση όρων χρήσης

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε και αναιτιολόγητα από την εταιρεία, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.

 

Ακυρότητα όρου

Σε περίπτωση που καταστεί άκυρος ένας από τους προαναφερθέντες όρους δε συνεπάγεται ακυρότητα των υπολοίπων όρων της παρούσας Συμβάσεως.

 

Καθυστέρηση άσκησης δικαιώματος

Τυχόν καθυστέρηση άσκησης από τα μέρη (εταιρεία και καταναλωτή) μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους, δεν επιφέρει αποδυνάμωση ή παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε σε μεταγενέστερο στάδιο και κατά εύλογη κρίση του δικαιούχου του δικαιώματος.

 

Δωσιδικία – Εφαρμοστέο Δίκαιο:

Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει σε σχέση με τη λειτουργία και χρήση της ιστοσελίδας μας, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της πόλεως των Αθηνών. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με τη χρήση του www.radiotaxi-mytilene.gr εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.
Ακύρωση ηλεκτρονικής παραγγελίας από μέρους καταναλωτή – μέλος προς ηλεκτρονικό κατάστημα www.radiotaxi-mytilene.gr
Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.radiotaxi-mytilene.gr καλύπτεται από τη πολιτική της ακύρωσης μέχρι και δύο ώρες πριν από τη στιγμή που θα ήταν να πραγματοποιηθεί η παραγγελία του, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιστροφή των χρημάτων του. Ρητά και αποκλειστικά μέχρι και δύο ώρες πριν. Σε διαφορετική περίπτωση ο καταναλωτής – μέλος – του ηλεκτρονικού καταστήματος www.radiotaxi-mytilene.gr ουδεμία απαίτηση έχει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.radiotaxi-mytilene.gr αναφορικά με χρηματικές αποζημιώσεις , επιστροφή χρημάτων.

 

Ακυρώσεις – Αλλαγές – Διαφορές

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του www.radiotaxi-mytilene.gr προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κάτωθι, εν ισχύ, όρων:

 

Όροι χρήσης και αποδοχή αυτών:

1. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας νωρίτερα του 48ώρου η χρέωση μπορεί επίσης να φτάνει μέχρι και το 30% του συνολικού ναύλου.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας μετά το πέρας 48 ωρών πριν από τη διαδρομή, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
3. Σε περίπτωση που κατά την άφιξη του πελάτη διαπιστωθεί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί επιπλέον όχημα (πχ: λόγω πολλών αποσκευών, επιπλέον επιβάτες κλπ) τότε θα υπάρξει έξτρα χρέωση βάση του ισχύοντος τιμολόγιο
4. Σε περίπτωση αλλαγής σε ακριβότερη διαδρομή, η διαφορά εξοφλείται τοις μετρητοίς στον οδηγό.
5. Εάν δεν συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με κάποιον από τους εδώ αναγραφόμενους ορούς, δεν εξουσιοδοτείστε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για οποιοδήποτε σκοπό.
6. Σε περίπτωση καθυστέρησης της άφιξης σας ( λιμάνια-αεροδρόμιο) αν η διαδρομή πραγματοποιηθεί από τις 00:00 έως τις 05:00, θα υπάρχει επιβάρυνση με το νυχτερινό τιμολόγιο, και η διαφορά θα αποδίδεται στον οδηγό.
7. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε εάν ο πελάτης συμπεριλαμβάνει στις αποσκευές του, ή φέρει επάνω του οποιοδήποτε αντικείμενο σε αντίθεση με τη νομοθεσία της χώρας (πυροβόλα όπλα, ναρκωτικά απαγορευμένα είδη κλπ), ούτε και σε εκείνους που ενδέχεται να μεταφέρουν αποσκευές μαζί τους που να είναι επιβλαβής σε οποιονδήποτε τρίτο, ούτε όλα τα ζώα που είναι εκτός προσυμφωνημένης κράτησης και μεταφέρονται σε κατάλληλα διαμορφωμένο κλουβιά για αυτό το λόγο, ούτε οποιαδήποτε στοιχεία υπερβολικού μεγέθους, ευαισθησίας, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει φθορές και ζημίες.
8. Παρακαλώ να σημειωθεί πως σε κάθε προορισμό, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση στα οχήματα επιβατών που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή παρουσιάζουν ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε ανάλογες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται χρήματα. Όταν υπάρχουν περιορισμοί στην πρόσβαση, όπως έργα υποδομής, συνθήκες κυκλοφορίας κλπ. το όχημα θα σταματήσει για να συλλέξει τους επιβάτες από το πλησιέστερο σημείο ,το οποίο είναι προσβάσιμο στο σημείο παραλαβής ή αποβίβασης. Ακόμη, στην περίπτωση που ο πιο σύντομος και βολικός δρόμος είναι κλειστός λόγω ατυχήματος, καιρικών συνθηκών κτλ, και το όχημα μετά από απαίτηση του πελάτη ακολουθήσει διαφορετική, μεγαλύτερη διαδρομή για να φτάσει στον προορισμό του, είναι πιθανόν να προκύψουν πρόσθετα κόστη.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Όσον αφορά όλα τα ζητήματα ασφάλισης σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες δηλώνεται ξεκάθαρα και γίνεται αποδεκτό ότι από την στιγμή που η taxiway διατηρεί συνεργασία μόνο με οχήματα των οποίων η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική βάσει νόμου, η ευθύνη βαραίνει πλήρως τον ιδιοκτήτη του οχήματος

 

ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η www.radiotaxi-mytilene.gr είναι διαθέσιμη στα ελληνικά, και στα γερμανικά. Οι όροι χρήσης των χρηστών είναι μόνο στα ελληνικά